top of page

Hele paletten: Mikrobrygget Ale, specialfremstillet whisky, rom og gin samt solidt vinsortiment

Galeasen Frem hører hjemme i Kolding, og derfor har vi lagt os efter at samarbejde med lokale virksomheder.


TROLDEN BRYGHUS

Sammen med mikrobryggeriet Trolden Bryghus har vi pustet nyt liv i historien om FREM som fragtskib og fyldt lasten med en serie af small batch ale, rom, gin og whisky - alle med en helt særlig ingrediens; skibets 80 år gamle kølplanke af massiv egetræ. Imens destillaterne stadig lagrer i kaptajnens kahyt, har I mulighed for at tilvælge en ølsmagning og høre mere om de interessante processer.

Mikrobryggeriet Trolden Bryghus
I samarbejde med mikrobryggeriet - Trolden Bryghus - puster vi nyt liv i historien og serverer skibets egen whisky, rom og gin, som alle er fremstillet på eller med det 80 år gamle egetræ, som udgør skibets kølplanke.

Trolden Bryghus er et dansk mikrobryggeri, hvor tingene stadig foregår på gammeldags maner, lige midt i Kolding by. Her tages håndværket alvorligt; og der sættes en ære i at producere det bedst mulige øl - på øllets betingelser. Trolden laver ufiltrerede specialøl eftergæret på flaske, Single Malt Whisky, Den Klodsede Bjørn Vodka, Rom, og Copperpot Gin.

En vigtig del af bryghusets filosofi har altid været stor alsidighed i produktionen: Vi skal lave masser af spændende bryg, der pirrer sanserne og får smilet frem.

Destilleriet deler adresse med Trolden Bryghus og her produceres single malt whisky efter samme princip som vores unikke specialøl: Kun det bedste er godt nok. Bryghuset er garant for den fineste råsprit til lagring på egetræsfade af den højeste kvalitet, der sikrer en forførende rund og næsten olieret smagsoplevelse - ligesom det tilstræbes at bruge dansk bygmalt til Troldens whisky, for at garantere den ægte Nordiske smag.


SPRITFABRIKKEN DANMARK

I samarbejde Spritfabrikken Danmark har vi fået sammensat et solidt vinsortiment, som passer perfekt til vores mad og forplejning ombord - Shiraz Cabernet(Australien), Chardonnet(Australien) og Rosato(Italien).

Shiraz Cabernet(Australien)

Australien har de perfekte betingelser for vindyrkning, megen sol og velegnet jordbund. Shiraz regnes efterhånden som Australiens "nationaldrue". Den indgår her i cépage med Cabernet-druen. Kombinationen af disse to druesorter giver en mørkerød vin med lilla reflekser. Smagen er kraftfuld med en krydret fylde fra Shirazdruen samt blødhed og varme fra Cabernet-druen. Vinen er perfekt ledsager til vores lækre tapasmenuer.


Chardonnet(Australien)

Frisk og indbydende hvidvin produceret på særligt udvalgte Chardonney-druer fra sydøst Australien. Traditionel Chardonney-stil med antydninger af lime og ananas. Velegnet til skaldyr, fisk, lyst kød og det perfekte valg som skibet aperitif.


Rosato(Italien)

Denne Puglia rosévin er produceret på Nero di Troia og Negroamaro som begge er lokale druer fra området. Vinen er frisk og frugtrig, hvor især jordbær og hindbær træder frem i både duft og smag og som afsluttes af en frisk naturlig syre. Med sin friskhed samt en let restsødme, gør vinen sig velegnet til mange lette madretter samt til aperitif eller frisk frugt.

70 visninger

Comentarios


bottom of page