top of page

Hilsen fra Peter Søegaard, daglig leder(NB! NB! Peter har efter en meget travl tid valgt at stoppe. Så al kontakt til skibet skal fremover gå til ejeren af skibet, Morten Søegaard Mortensoeagaard@hotmail.com)


Jeg har altid været frisk på nye oplevelser og eventyr, og det startede for alvor da jeg efter en del år kom i forsvaret og efterfølgende fik et job i verdens nordligste by nemlig, Qaanaq i Nordvestgrønland ca. 150 km nord for Thule Air Base. Jeg var udsendt fra Grønlands ministeriet, som det hed dengang, for at være med til at indføre hjemmestyre i Grønland. En spændende opgave og stor udfordring. Jeg rejste mange hundrede kilometer på hundeslæde rundt til de små bygder, gennem de 6 år jeg var i Grønland. Opgaven med at indføre hjemmestyre tog mange år, men jeg søgte nye opgaver/oplevelser og besluttede at tage tilbage til Danmark efter de 6 år.


Efterfølgende har jeg arbejde som selvstændig og var bl.a. medindehaver af et import/exportfirma, som gjorde, at jeg havde mulighed for at rejse rundt i Europa samt Fjernøsten.

Da jeg nåede pensionsalderen og skulle til at bruge fritiden på andet end arbejde hele tiden, fandt min søn på at investere i Skibet FREM og da min kone Annie og jeg jo bor Kolding og skibet høre til der, var det jo nærliggende, at ”pasning” af Frem faldt på os. Morten, min søn, bor jo også til daglig i Thailand, så det ville også være lige lovligt langt væk, hvis han skulle passe skibet.


Pensionisttiden blev så lidt anderledes end vi havde forestillet os. Men nu er Frem blevet en hobby for os og vi glæder os hver dag når vi er på dette smukke bevaringsværdige skib. Vi håber vi kan holde mange år endnu og går nu og glæder os til snart at få startet en ny sæson op.


795 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page