top of page

Hilsen fra reder Morten Søegaard

Hej, jeg hedder Morten og har fornyligt kunne pynte mig af titlen "reder" da jeg købte det pragtfulde træskib FREM.


Til dagligt bor jeg i Shanghai i Kina hvor jeg har boet i nu 14 år og arbejder for et dansk firma.  Jeg bor med min hustru og søn og har også en datter tættere på skibet i Danmark.


FREM er på trods af jeg lever på den anden side af jorden i de bedste hænder - nemlig min fars, som tager sig af det daglige vedligehold og drift.


Vi er en multikulturel familie med grene i mange lande og rejser og oplevelser har altid været en del af vores liv og FREM var en drøm som giver mulighed for endnu flere oplevelser med en fantastisk kulisse at opleve ud fra. Faktisk startede det lidt som et hobby projekt, men hurtigt stod det klart at FREM er krævene og opmærksomhedsskabende og ikke bare noget man lader stå hen til en hyggelig søndagstur med familien i den flotte danske natur.


Et skib - eller Galease som denne type hedder - kræver både konstant vedligehold og en besætning med helt specielle færdigheder og entusiasme for denne størrelse og alder af skib. Jeg satte "alt ind" og besluttede mig for at dette bevaringsværdige skib ikke kun skal være til stolthed og glæde for mig og min familie, men også til stolthed og glæde for Danmark.


FREM blev allerede i 1995 af kulturministeriet udnævnt som en af landets uerstattelige maritime kulturskatte og er så vidt vides den største tilbageværende af sin art i Danmark.


FREM skal sejle med folk til glæde, skabe gode minder og historier overalt det måtte ønskes også fremadrettet. Al overskud går derfor også til at vedligeholde og forskønne FREM så det kan holde i mindst 100 år endnu.


Håber vi ses på FREM hvor den bedste besætning i Danmark vil tage vel mod jer.

Mange sejler hilsner

Reder

Morten Søegaard 

283 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page