top of page

Endnu en vellykket chartersejlads
Se billederne fra endnu en af sejlskibets vellykkede sejladser, hvor gæsterne blev afhentet ved det imponerende smukke hotel, Kolding Fjord, og fik en frisk sejltur i det skønne - dog vindmæssigt noget omskiftelige - danske senforårsvejr.

Gæsterne nød udsigten fra dækket i det gode vejr og fik mulighed for at se vinden fange de store sejl. Mens naturen gled smukt forbi, underholdte kaptajnen med sømandshistorier, rundvisning og fakta om skibet og dets historie med tilhørende fagudtryk fra skibsterminologien. I samme sekund som champagnepropperne sprang kiggede marsvin op fra dybet - til stor begejstring for både gæster og besætning.


I den varme salon under dæk var der dækket op med lækker forplejning, hvor gæsterne kunne nyde nærværet i en sjælden tidslomme med duft af det slidstærke træværk, som også viser tydelige spor af kæder og tønder fra fortidens last. Omkring de gamle træborde herskede en varm og autentisk stemning – med rum til hyggesnak, mad og drikke.


Efter planen skulle gæsterne sættes af i Skærbæk Havn, hvor den hurtiggående RIB-båd blev taget i brug. Fire adrenalinsusende RIB-ture sørgede for, at de godt 45 gæster kom sikkert og hurtigt i land - efter 3 timers maritime sanseoplevelser med den 80 årige bevaringsværdige galease, FREM.
119 visninger

コメント


bottom of page